NOKIA: Растот и падот на гигантот
0 Comments

NOKIA: Растот и падот на гигантот

Оригинално објавен: 11.11.2014 Маркетинг365 Продадени повеќе од 1.500 милиони телефони во своето постоење, во еден момент секој трет корисник на мобилен телефон користи ...

Во Аптека по козметика
0 Comments

Во Аптека по козметика

Објавено од Instore Од 01.12.2015 до 15.01.2016 компанијата Insider ID изврши истражување на потрошувачките навики за козметички производи на вкупно 500 анкетирани лица ...

Insider ID Анализа: Потенцијалот на македоските маркетинг и истражувачки агенции во прехрамбената индустрија
0 Comments

Insider ID Анализа: Потенцијалот на македоските маркетинг и истражувачки агенции во прехрамбената индустрија

Објавено на 09.01.2017 на: Маркетинг 365 Во Македонија, познато е дека домашните компании прилично сигурно се чувствуваат со моменталниот начин на работа и тоа што ...

COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
0 Comments

COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ

Изработено од: Сергеј Зафироски – Извршен Менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД Моментално глобалната а директно и Македонската економија се ...

Инсајдер ИД: Стипендија за студирање
0 Comments

Инсајдер ИД: Стипендија за студирање

Агенцијата за истражување Инсајдер ИД започна активно учество во образовните процеси, со цел унапредување на практичниот и теоретскиот капацитет кај македонските ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!