Систем од нарачака до наплата
0 Comments

Систем од нарачака до наплата

Оригинално превземен од: Sigma-SB Процесот „од нарачка до наплата“ (order-to-cash) ги содржи следните области: Нарачка од купувачот; Подготовка на стоките; Испорака на стоките; ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!