COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
0 Comments

COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ

Изработено од: Сергеј Зафироски – Извршен Менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД Моментално глобалната а директно и Македонската економија се ...

Инсајдер ИД: Стипендија за студирање
0 Comments

Инсајдер ИД: Стипендија за студирање

Агенцијата за истражување Инсајдер ИД започна активно учество во образовните процеси, со цел унапредување на практичниот и теоретскиот капацитет кај македонските ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!