Статус:

  ВработенНевработенСтудентПензионерДруго

  Наведете за што аплицирате:

  АнкетарТаен купувачДруго

  Дали имате претходно искуство со анкетирање?

  ДаНе

  Наведете во кои градови би сакале да работите:

  СкопјеКумановоШтипВелесКочаниВиницаДелчевоПробиштипПехчевоСтрумицаБеровоДојранМакедонска КаменицаВаландовоВиницаГевгелијаКавадарциНеготиноБитолаПрилепРесенКрушевоДемир КапијаОхридСтругаКичевоДебарТетовоГостивар

  Дали имате претходно искуство како таeн купувач?

  ДаНе

  Прикачете го вашето CV!

  Се согласувам дека сите внесени податоци се вистинити и гарантирам за истите:


  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!