ЗДРАВА ХРАНА
0 Comments

ЗДРАВА ХРАНА

Во периодот од 15.09.2020 – 30.10.2020 агенцијата за истражување и консалтинг четврта година по ред го спроведе истражувањето “Преферирани маркети во ...

Инсајдер ИД: Истражување FMCG 2017
0 Comments

Инсајдер ИД: Истражување FMCG 2017

Комуникацијата и продажбата на производите кои компаниите од секторот за широка потрошувачка ги продаваат на пазарот секојдневно станува се потешка. Конкуренцијата ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!