Добредојдовте на Четвртото по ред истражување за ПРЕФЕРИРАНИ МАРКЕТИ и оваа година брендови од Инсајдер ИД! Вашето размислување за маркетити и брендовите е од особено значење за нас. Пополнувањето на анкетата нема да одземе повеќе од 5 минути од Вашето време.

Анкетата е целосно анонимна и истражувачката ангеција нема можност да направи поврзување на анкета со физичко лице. За сите дополнителни информации во однос на истражувањето или технички проблеми, контактирајте на info@insider.mk или телефонскиот број +389 71 210 471.

ЛИНК ДО АНКЕТАТА