Почитувани соработници,

Истече времето за пополнување на започнатата анкета! Ве молиме искористете нов токен за пополнување на нова анкета.

Доколку имате потреба од дополнителни прашања контактирајте на info@insider.mk или +389 71 210 471.

Тимот на Инсајдер ИД