На формата во продолжение можете да го преземете извештајот Навигација во иднината: Синџир на снабдување, дигитализација и однесување на потрошувачит ево FMCG Индустријата во С.Македонија. Доколку имате технички проблем контактирајте го тимот на Инсајдер ИД преку електронската адреса info@insider.mk или на телефонскиот број +389 71 210 471.

Проектот е поддржан од Европската Унија преку Европска Банка за Реконструкција и Развој.