Insider ID – Истражување: “Колку време вработените “трошат” за обработка на документи?”
0 Comments

Insider ID – Истражување: “Колку време вработените “трошат” за обработка на документи?”

Агенцијата Insider ID во Декември 2015 година, за потребите на Sigma-SB и нивната услуга SSBEdi спроведе истражување за времето кое вработените во Македонските компании го “трошат” на ...

Реалност на претприемништвото
0 Comments

Реалност на претприемништвото

Успешно водење на компанија во период кој е изразено динамичен и променлив, претставува врлина која е поблиска до уметноста отколку до ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!