Што се KPI (Key Performance Indicators)?
0 Comments

Што се KPI (Key Performance Indicators)?

KPI (Key Performance Indicator) е мерлива вредност која прикажува колку ефективно и ефикасно една компанија ги исполнува своите поставени цели. Организациите ...

Каде грешат македонските компании?
0 Comments

Каде грешат македонските компании?

Објавено на 05.10.2016 на: Macedonian Business Hub Се поголемото потиснување на македонските производи и компании од странската конкуренција, ја нагласува потребата да се одговори прашањето ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!