Инсајдер ИД: Истражување FMCG 2017
0 Comments

Инсајдер ИД: Истражување FMCG 2017

Комуникацијата и продажбата на производите кои компаниите од секторот за широка потрошувачка ги продаваат на пазарот секојдневно станува се потешка. Конкуренцијата ...

Систем од нарачака до наплата
0 Comments

Систем од нарачака до наплата

Оригинално превземен од: Sigma-SB Процесот „од нарачка до наплата“ (order-to-cash) ги содржи следните области: Нарачка од купувачот; Подготовка на стоките; Испорака на стоките; ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!