NOKIA: Растот и падот на гигантот
0 Comments

NOKIA: Растот и падот на гигантот

Оригинално објавен: 11.11.2014 Маркетинг365 Продадени повеќе од 1.500 милиони телефони во своето постоење, во еден момент секој трет корисник на мобилен телефон користи ...

COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
0 Comments

COVID-19: МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА – ПРЕДИЗВИЦИ И ПРЕДЛОЗИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКИТЕ ПОСЛЕДИЦИ

Изработено од: Сергеј Зафироски – Извршен Менаџер на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД Моментално глобалната а директно и Македонската економија се ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!