ЈОГУРТ И МЛЕКО
0 Comments

ЈОГУРТ И МЛЕКО

Индустријата за производство на млеко и јогурт поради постоечките сличности во производствените процеси и употреба на суровини, овозможува исти компании да ...

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА И САЛФЕТИ
0 Comments

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА И САЛФЕТИ

Во периодот од 15.09.2020 – 30.10.2020 агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД четврта година по ред го спроведе истражувањето “Преферирани ...

ПРАШОЦИ ЗА ПЕРЕЊЕ И ОМЕКНУВАЧИ
0 Comments

ПРАШОЦИ ЗА ПЕРЕЊЕ И ОМЕКНУВАЧИ

Како една од категориите која се обработува во истражувањето е „Детергенти, омекнувачи и прашоци за перење“ како дел од истражувањето „Најпознати ...

ШАМПОНИ ЗА КОСА
0 Comments

ШАМПОНИ ЗА КОСА

Како дел од четвртото по ред истражување за “Преферирани маркети во Македонија” дополнително е спроведено и „Истражување за најпознати брендови“ во ...

ЧОКОЛАДО
0 Comments

ЧОКОЛАДО

Во периодот од 15.09.2020 – 30.10.2020 агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД четврта година по ред го спроведе истражувањето “Преферирани ...

СЛАДОЛЕД
0 Comments

СЛАДОЛЕД

Инсајдер ИД како дел од четвртото издание на  истражувањето „Преферирани маркети во Македонија” вклучува и дополнително  истражување каде ги прашува потрошувачите ...

ВОДА
0 Comments

ВОДА

„Најпознати брендови во 17 категории според потрошувачите“ претставува дополнување на четвртото издание на  истражувањето „Преферирани маркети во Македонија” со цел генерална ...

СУВОМЕСНАТИ ПРОИЗВОДИ
0 Comments

СУВОМЕСНАТИ ПРОИЗВОДИ

Оваа година покрај истражувањето за „Преферирани маркети според потрошувачите”, агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД спроведе и додатно истражување кое ...

ЧИПС
0 Comments

ЧИПС

Покрај  истражувањето “Преферирани маркети во Македонија” во 2020 година, дополнително е  спроведено  истражување за „Најпознати брендови во 17 категории според потрошувачите ...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!